Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

11 Aλήθειες

Η αφορμή για τη σημερινή μου ανάρτηση είναι το βραβείο που έλαβα από την Αναστασία και το μπλοκ της http://eksipnesidees.blogspot.com/
Καθώς είμαι νέα στην μπλοκοπαρέα , αυτό το βραβείο μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά.Ήρθε η ώρα λοιπόν να την ευχαριστήσω και δημοσίως γιατί χάρη σ' αυτήν , το blog μου απέκτησε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και νέα μέλη.
 
Ο όρος του βραβείου είναι να αποκαλύψω 11 πράγματα που αφορούν εμένα.Ομολογώ οτι είναι δύσκολη διαδικασία και μου πήρε αρκετή ώρα για να συντάξω τις σκέψεις μου.

1)Ήθελα από μικρή να κάνω οικογένεια  κι έτσι μετά το πέρας των σπουδών μου, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα.Βέβαια υπήρχαν κι αρκετές δύσκολες στιγμές μέσα στο γάμο που μέχρι τώρα ξεπεράστηκαν.

2)Περιστοιχίζομαι όλη μου τη ζωή από άντρες.Όχι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό.Μιλάω για τους άντρες της οικογένειας.Είμαι η τέταρτη μετά από τρεις αδελφούς κι έχω αποκτήσει δύο γιους.Αν προσθέσω  τον πατέρα μου και τον άντρα μου , γίνονται 7.


3)Ενθουσιάζομαι πολύ , αλλά ταυτόχρονα βαριέμαι κι εύκολα.

4) Είμαι τελειομανής.Προσέχω την κάθε λεπτομέρεια σε ότι δημιουργώ και δεν σταματώ αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα.Αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί μου δημιουργεί νευρικότητα .

4) Μου αρέσουν τα ταξίδια, αλλά που καιρός να τα πραγματοποιήσεις...

5)Αγαπώ τα έντονα χρώματα, τα οποία επιλέγω στα ρούχα  και στις δημιουργίες μου.

6)Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου  πλέκω και να κεντάω(ακόμα έχω τα πλεκτά φορέματα της Bibibo φυλαγμένα με την ίδια στην ντουλάπα της.(τη θυμάστε; )
Ψάχνοντας στο ιντερνετ για νέες ιδέες , έπεσα στο decoupage, όπου ομολογουμένως   με μάγεψε.Και φυσικά με ξετρέλανε και η ραπτική μικρών αντικειμένων.

7)Είμαι πολύ πεισματάρα και η πράξη έδειξε πως  ότι στόχο έβαλα , τον πέτυχα( εκτός απο το να αδυνατήσω και να αρχίσω την οδήγηση.Το τελευταίο οφείλεται στην κρίση).Ο επόμενος στόχος είναι η απόκτηση μιας ραπτομηχανής νέας τεχνολογίας.

8)Δημιουργώ μικρά αντικείμενα γιατί ανυπομονώ να τα δω τελειωμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

9)Είμαι πολύ ευαίσθητη (αν και δεν το δείχνω) και απεχθάνομαι την αδικία με αποτέλεσμα πολλές φορές να παρεξηγηθώ επειδή λέω τη γνώμη μου.

10)Ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία και θετική σκέψη, αν και δε σας κρύβω οτι πολλές φορές  με προβληματίζει το μέλλον των παιδιών μου ,αλλά και όλης της νεολαίας.

11)Τα καταφέρνω καλύτερα στη ζαχαροπλαστική , παρά στη μαγειρική.Μακάρι να μαγείρευε κάποιος άλλος στο σπίτι.Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη.

Αυτά . Ελπίζω να μη σας κούρασα με την πολυλογία μου .

1 σχόλιο: