Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Γεια σας και πάλι.Σε προηγούμενη μου ανάρτηση σας ανέφερα τη μεγάλη μου αγάπη που ειναι το decoupage.Σήμερα θα σας πω για τη δεύετρη μεγάλη μου αγάπη.
Εκεί λοιπόν που δεν άντεχα με τίποτα να πιάσω βελόνα και να ράψω έστω κι ένα κουμπί,( το μεγάλο παράπονο του άντρα μου ήταν οτι καθυστερούσα να ράψω τα κουμπιά στα ρούχα που φοράει στη δουλειά), ξαφνικά αποφάσισα πριν μερικούς μήνες να φτιάξω ένα παιχνίδι με ύφασμα.
Έτσι, άρχισα μανιωδώς να ψάχνω για υφάσματα στα καταστήματα της περιοχής μου  και ιδού οι πρώτες δημιουργίες.








 
 Το αποτέλεσμα με ενθουσίασε.Επειδή δεν ήθελα να διαθέσω πολλά λεφτά για ραπτομηχανή , αγόρασα μια μικρή που είναι πολή εύχρηστη.Σας την παρουσιάζω με δύο  από τις τελευταίες μου δημιουργίες.Δεν είναι πολύ χαριτωμένη?

 



 Κατόπιν,αφού κατέσχεσα τη ραπτομηχανή της μαμάς(βέβαια είναι παλιό μοντέλο , χωρις πολλές δυνατότητες), προχώρησα σε πιο δύσκολο εγχείρημα.Στη δημιουργία μιας τσάντας για την αγαπημένη μου βαφτισιμιά.Την ιδέα βέβαια την αντέγραψα από την POLKA, μια πολύ ταλαντούχα κοπέλα που γvώρισα μέσω facebook.Ομολογώ πως μόλις την είδε η μικρή ξετρελάθηκε.


Ένα παπλωματάκι δραστηριοτήτων για ένα νεογέννητο κοριτσακι



Δύο κουδουνίστρες.Η πρώτη στάλθηκε στη Λευκοθέα για την κορούλα της



 Δώρο για τον ανηψιό που γιόρταζε πρόσφατα

 




Λαμπάδες για έναν Αεκτσή κι έναν Παοκτσή
Και για το τελος άφησα την πολυαγαπημένη μου κούκλα που έκανα με πατρόν και υφάσματα από την ΤILDA.Επειδή με το που έπιασα το βιβλίο στα χέρια μου ήθελα να ξεκινήσω αμέσως, διάβασα βιαστικά τις οδηγίες και ξεκίνησα.Το αποτέλεσμα ήταν να μου βγει με αρκετή κυτταρίτιδα, αλλα΄εδω που τα λέμε και ποια γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα τη σήμερον ημέρα?
Εκτός απο την κυτταρίτιδα , και το μαλλί το έκανα μιας άλλης εποχής (μια φίλη μου έγραψε οτι ειναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '80), αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τα έκανα διαφορετικα από αυτά μιας αυθεντικής κούκλας ΤILDA.Ήθελα να βάλω τη δική μου πινελιά.

Σας αφήνω τώρα.Ραντεβού με νέες αναρτήσεις.





2 σχόλια: